počela sa vežbama

Prve fotografije nakon porođaja: Nećete verovati kako Ana Ivanović izgleda samo nekoliko dana nakon što je rodila sina!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 7

Majka

25-03-2018 18:21h
Ana ti si bar pametna i nisi starleta. Rodila si zlatnog sincica 18.03. To je pre nedelju dana. Daj organizmu vremena da se oporavi.Pusti liniju i javi nam se fotografijom posle 40 dana. A do tada uzivaj....Postigla si sve u zivotu.Kome se to dokazujes...

Iskustvena

25-03-2018 19:33h
@Majka
Isto sam izgledala posle porođaja, ne zbog izgleda, već zdravog života i načina razmišljanja, tako da samo zlobnici mogu da joj zameraju, a zdravija je od svih! Bravo Ana! :)

Lilki

25-03-2018 18:51h
Nije trebala ni da radja ona samo sebe voli zato je tako i pala u sportu umislila da je najlepsa a ni kuk n8 struk sve ravno i

maja

25-03-2018 19:03h
@Lilki
Bravo za komentar! Lepe crte lica ali retko antipaticna osoba, veoma umisljena... kako god nek im je sin ziv i zdrav i oni s njim

Mimi

25-03-2018 19:49h
@Lilki
Ne,nego treba da bude sa ogromnim dupetom! Mora da si ti ogromna kad si tako zlobna

Caca

26-03-2018 21:48h
Ne kuva, ne pere, ne cisti, ne pegla, ne ide na pijac, ne mora nista da radi od tih dosadnih poslova vec samo da se posveti bebi, muzu i sebi. Ne radi nista naporno, malo joge nece stetiti. Ima telo top atlete i trudnocu je nosila razlicito nego mi "obicne" zene. Vezbala je sve vreme, jela prvoklasnu hranu i imala istu talvu negu. Ja sam radila do 2 nedelje pred porodjaj. Kakve su mi vene bile da ne pricam.. Neko je srecan pa ima lep zivot u svemu.

mica

18-04-2018 21:36h
@Caca
Nisi u pravu. To nema veze sa kuvanjem, pranjem i peglanjem. Sve sam ja to radila i nisam imala viška kilograma. To su samo izgovori. Nisu problem ni kilogrami posle porođaja. Nisu sve žene iste, prema tome sve je individualno. I ja sam radila 20 dana pre porođaja pa nisam bila predebela.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: