kao devojčica

Verica Rakočević otkrila tajnu lepote i uspešnog braka: Moj suprug je mlad, ali veoma mudar i iskusan

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

zospen

25-03-2018 17:45h
Kada će prinova kada su oboje mudri i iskusni?

Adrijana

25-03-2018 18:19h
Boli je uvo ! Procice decenije dok ostale zene budu ovako razmisljale i zivele ! Ona odlicno zna poentu zivljena svog zivota. Ovaj Veljko mozda treba da se razmisli ..ako zeli svoju decu ..a Verica uziva u mladom coveku,on je podmladjuje,usrecuje..finansijski obezbedjena ..pa ,molim Vas sta joj je jos potrebno? A narod,ogovaranja..? Boli je uvo !

mira

26-03-2018 14:54h
@Adrijana
Žalosno je što sve više žena razmišlja kao Vi ! Nije život samo valjanje po krevetu "sa mladim muškarcem" , koji u ovom slučaju i nije neka roba . Ne bih se zaklela u njegovu mudrost !

Adrijana

26-03-2018 17:08h
@mira
Poenta onoga sto sam htela reci je da Nase zene uglavnom ne zive kako one same zele,vec kako im namece drustvo,familija,funansijska mogucnost ..vecito ono,sta ce reci narod? Dokle? Svi bas Svi imamo samo jedan zivot i treba da ga zivimo kako nasa dusa i srce zeli ! Takodje isto mislim samo cu se izraziti drugacije; nije zivot samo ljubav jos i sa mladjim covekom...to samo zena sama odlucuje skim ce biti ? U Vericinom slucaju ona je u svakom dobitku a ovaj Veljko treba da se zapita sta u zivotu dobija a sta gubi sa vec ostvarenom zrelom zenom!

Sule

31-03-2018 22:33h
@Adrijana
Ovo je brak iz obostranog interesa, Verica je dobila umesto mlohavog starca mladog coveka.
Veljko je dobio materijalnu sigurnost, bezgranicnu slobodu i lagodan zivot bez obaveza da je na raspolaganu 24 h, zadovoljan je pored ostvarene zene koja nista ne trazi a spremna je da sve da.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: