Luis osvaja Evropu

0
Popularni muzičar nedavno je u Holandiji promovisao album za strano tržište, a trenutno radi na pripremi novih pesama za domaću publiku

Poznati etno izvođač Ljubiša Stojanović Luis nastupiće 31. decembra na velikom novogodišnjem Story Red Hot Party powered by Amstel u Expo centru.

- Krajem oktobra u Holandiji objavljen je moj album namenjen stranom tržištu, na kome se nalazi sa petnaest numera na srpskom jeziku. Izdavači su odmah muzički materijal prijavili za sajmove etno muzike i World music festivale. Što se tiče pesama za naše tržište, pripremam album koji ću uskoro objaviti – govori popularni Luis koji u Srbiji neće praviti velike koncerte pre dočeka Nove 2011. godine u Expo centru.

- Sredinom decembra bi trebalo da održim jedan koncert u Parizu, i sem toga ne planiram veće nastupe pre nego što izađe moj novi album. S velikim oduševljenjem sam prihvatio poziv magazina Story da budem jedan od učesnika novogodišnjeg dočeka, znajući da su svi događaji koje vaš magazin organizuje dovedeni do savršenstva – otkriva Ljubiša Stojanović.

Više o dočeku Nove godine saznajte ovde.

Danilo Mašojević

makonda-tracker