Za dobrobit naslednice

Gagi Đogani prvi put o odlasku kod bračnog savetnika sa Anabelom: Kad nema ljubavi - nema vam pomoći

0

Kako je bračni savetnik pokušao da smiri strasti između venčanog para iz rijaliti šoua, svoje viđenje stvari podelio je s javnošću Gagi Đogani, Lunin otac, koji je i sam prošao kroz to sa bivšom suprugom Anabelom Atijas.

foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Kroz status jedne Fejsbuk grupe, poznati denser Gagi Đogani pokušao je da iznese svoje mišljenje kao Lunin otac.

Napisao sam da Sloba nije malouman, nije kreten da može tek tako da mu jedan bračni savetnik rasturi nešto što se gradilo šest meseci i što se pretvorilo u jaku ljubav. Taj moj komentar je zasmetao Kijinim fanovima, jer sam ja njen tata i svaki moj komentar je jači nego od bilo kog Luninog fana, iako njih ima dosta. Prijavili su me da imam lažni profil i tako me izbacili iz grupe", rekao je Gagi.

On je zatim otkrio da je bračnog savetnika i sam posećivao, zajedno sa bivšom suprugom Anabelom. U to vreme, nekadašnji supružnici shvatili su da im je brak pred pucanjem.

 

foto: Luka Šarac

Naravno da smo išli kod bračnog savetnika. Kada je bila faza razvoda, onda smo potražili stručnu pomoć. Ne bih mnogo detaljisao o tim susretima sa savetnikom, ali kada nema ljubavi, kada se ugase emocije, ne može vam pomoći nijedan bračni savetnik da sačuvate brak. Može samo da smiri situaciju i da se mirno rastanemo. Oni su tu da nam pokažemo gde smo grešili i zašto je brak propao. Mi i dan danas imamo dobar odnos zahvaljujući bračnom savetniku, jer on ne pomaže parovima da sačuvaju brak, već im govori i kakav odnos treba da imaju nakon razvoda. Anabela i ja smo imali dosta seansi gde smo razgovorali kakav odnos treba imati prema deci posle razvoda. Mi smo shvatili da moramo što pre da se vratimo u normalne odnose zbog dece, jer ona nisu kriva za naš razvod. Sam razvod deci teško padne i treba im objasniti kako će život teći dalje, da ćemo imati druge partnere, da je sve to normalno i da je to život", rekao je Gagi.

On, takođe, ističe da mu je drago što je Luna popravila odnose u porodici, a da ona ni sama toga nije svesna.

Đole se pomirio sa Anabelom pre dvadesetak dana. Luna nas je sve sada povezala. Veliki atak je na našu porodicu zbog Lune, svima je nama teško i mislim da je sada trenutak da se svi držimo zajedno. Svi smo stali na stranu Lune i dajemo joj veliku podršku. Anabeli mnogo znači što Đole pruža podršku Luni, to mi je rekla, i da će sada sve biti kako treba među njima".

foto: Dragan Kadić

 

 

makonda-tracker