Oduševljena

Aleksandra Radović u obećanoj zemlji pevala kod Zverke iz serije Seks i grad: Ovo je pravi raj (FOTO)

0

Pevačica je istakla da se oseća kao u raju, jer se na svakom koraku sluša sjajna muzika...

foto: Andreja Damnjanović
foto: Andreja Damnjanović

U The Cutting Room-u, njujorškom klubu čiji je suvlasnik slavni glumac Kris Not (poznat, između ostalog, po ulozi Džona Džejmsa Prestona, odnosno Zverke iz serije "Seks i grad"), za goste različitih nacija pevala je Aleksandra Radović.

Zverkin klub je prelep prostor. Ljudi raznih nacija pevali su i plesali uz moju muziku i osetilo se da su istinski radosni", prenela je prve utiske popularna pevačica.

foto: Profimedia

Takođe, na prvom nastupu koji je imala 15. marta u Majamiju pevačica je osetila dobrodošlicu, budući da je u publici bilo i nekoliko poznatih lica. Među njima bio je i slavni srpski teniser Nenad Zimonjić sa suprugom Minom.

Imala sam sreće da se već prvog dana sretnem sa prijateljima koji žive u Majamiju ili su tu poslovno, baš kao i ja. Na moj prvi nastup došao je Nenad Zimonjić sa suprugom i prijateljima, pa smo ostali i nakon koncerta da se družimo i provodimo uz dobru muziku", kaže ona.

Aleksandra se u Americi oseća kao u raju jer, kaže, na svakom koraku se sluša sjajna muzika! Najviše vremena provodi u Čikagu, gde je ostvarila i neke svoje snove.

U Čikagu smo već nekoliko dana, prijatelji nas vode svuda i zaista imam priliku i da upoznam grad. Oduvek sam želela da odem u Ameriku i slušam fank, bluz i soul. Ovde su na svakom uglu sjajni barovi sa vrsnim muzičarima i pevačima. Za nas muzičare je to pravi raj", ističe ona.

Sasvim neplanirano, Aleksandra je kao gost u jednom klubu uzela mikrofon i zapevala sa čuvenim bendom koji je pratio i brojne svetske zvezde.

Slučajno i spontano desilo se i da zapevam sa bendom Majka Vilera". Rekli su mi da je Šinejd O’Konor pevala sa njima kao gost negde na kraju svoje tragične karijere", kaže Aleksandra.

Ona potvrđuje i ono što većina muzičara kaže - da se muzika sluša srcem i da nije bitno kojim jezikom se peva.

Ponosna sam što sam stekla nove poštovaoce moje muzike i glasa među Amerikancima, Italijanima, pa čak i Japancima. Rekli su mi nakon koncerata da nisu razumeli ni reč pesama, ali da su egzaltirani muzikom i interpretacijom", rekla je ona i ne pokušavajući da sakrije oduševljenje.

Ipak, Aleksandra ne bi volela da živi tamo.

Utisaka je mnogo i divno je što sam videla i ovaj deo sveta i doživela nešto novo. Međutim, ja sam orijentisana ka Evropi, jer ovde vlada neki potpuno drugačiji stil života, kultura i navike", zaključila je ona.

 

A post shared by Aleksandra Radovic (@alexandradovic) on

 

 

makonda-tracker