odgovorila u svom stilu

Ponosno proslavila 70. rođendan, ali ovakve komentare nije očekivala: Verica Rakočević na meti uvreda!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 6

sladja

24-03-2018 19:57h
srećan rodjos VERKA

s

24-03-2018 20:06h
Srećan rođendan!

vesko

24-03-2018 20:29h
Zašto se eksponirate u javnosti??
Koga je briga za vaš neprimeren privatni život?

realna

24-03-2018 21:36h
Nije rec o negativnoj energiji, to su i neka od vase dece poprimila, tu fmu o ENERGIJAMA, rec je, draga zeno zeljna ljubavi, o REALNOSTI. Dajte poruke o realnosti svi cemo vas postovati...ali vi zatvarate oci pred "negativnim" porukama jer su REALNE ali...ma koga briga za vas zivot, Uzivajte, nas zaista nije briga. Samo nemojte da nas opterecujete kako lepo zivite, I ja lepo zivim i ne eksponiram se nigde i ne pokazujem se nikome. A i lepo izgledam u kasnim godinama, slicnim vasim, mislim i lepse od vas. Postovanje za vasu potrebu da vas razumeju i vole.

Aleksa

20-11-2018 18:43h
@realna
A Vi ste takodje poznati javnosti? Kako ste uspeli da ostanete skriveni od iste? Ne eksponirate se pa mi ne znamo nista o Vama! Bas steta!

bolidi sa radio fara

25-03-2018 09:19h
Srećan rođendan Verka
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: