Hale Beri: Hoću još dece

0
Iako zvanično nema muškaraca u njenom životu, oskarovka Hela Beri bi želela da se što pre još jednom ostvari u ulozi majke
foto: BANG
foto: BANG

Četrdesetčetvrtogodišnja filmska diva Hale Beri, koja ima dvogodišnju ćerkicu Nalu iz veze sa svojim bivšim dečkom Gejbrijelom Obrijem, ima jaku volju da proširi svoju porodicu, ali je svesna činjenice da se nalazi u životnom dobu u kojem ispunjenje ove njene želje može da predstavlja veliki problem.

- Jako bih volela da imam još dece. Sada mi je četrdeset četiri godine i pitanje je koliko dugo mogu još da čekam – iskrena je Hale.

Takođe, tamnoputa lepotica namerava da u budućnosti smanji malo svoje poslovne obaveze kako bi se prilagodila potrebama svoje ćerke i pružila svojoj mezimici odrastanje u što stabilnijem okruženju.

- Za ono što je zaista važno u životu mora se iznaći vreme. Nala sada nema još ni tri godine tako da mogu da je vodim svuda sa sobom. No, kada bude napunila pet ili šest godina, doći će vreme da krene u školu i ja ću morati da se prilagodim tome – rekla je glumica za koju se šuška da je u vezi sa svojim kolegom Oliverom Martinezom sa kojim glumi zajedno u filmu Dark Tide.

S obzirom na to da se već više od dvadeset godina bori sa dijabetesom, ova dama tvrdi da se ne plaši samoće i nema osećaj neizvesnosti kada razmišlja o budućnosti, pošto je zbog bolesti bila primorana da nauči da se stara sama o sebi.

- Osećam se dobro i uvek ću biti u stanju da se snađem u svakoj situaciji. Znate, ja sam dijabetičar i stalno moram da obraćam pažnju na to koju hranu unosim. Testenine, baš kao ni svi drugi ugljeni hidrati, ne dolaze u obzir. Morala sam da naučim da pazim na sebe – odlična je glumica.

makonda-tracker