I sebe nasmejala

Dogodovštine Lepe Lukić u 3 sata ujutru: Anegdota iz života legende narodne muzike koja će se prepričavati

0

Lepa Lukić je, naime, promašila termin, te se na Košutnjaku za potrebe snimanja jedne emisije pojavila u izuzetno ranim jutarnjim časovima...

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Lepa Lukić pozvana je na gostovanje u emisiju "Grand magazin" koja se emituje svakog radnog dana uživo od 12 do 15:40 sati, a pevačica se na Košutnjaku pojavila usred noći, piše Kurir. Ona je pozvala taksi i uputila se ka "Grandu", shvativši da je omašila termin tek kada joj je čuvar rekao da je snimanje emisije samo u toku dana.

Program se emituje uživo, a Lepi nije prvi put da gostuje u ovoj emisiji. Ona je došla usred noći, gde je zatekla samo jednog čuvara. Kada ju je čuvar pitao zbog čega je došla, Lepa je rekla da mora snimati emisiju, a on joj je odgovorio da nema nikoga", kaže izvor.

Pevačica je bila zbunjena u potpunosti...

Nije joj bilo jasno zbog čega nema nikoga, a onda se vratila nazad u vozilo. Tek tada je shvatila da je zapravo tri ujutru, a da se emisija emituje preko dana", kaže izvor.

Lepa je potvrdila informacije i objasnila da nije shvatila da je noć zbog toga što je grad dobro osvetljen.

Snimala sam emisiju u Zemunu koja takođe ide uživo i završila sam u deset uveče. Došla sam kući mrtva umorna, prispavalo mi se, a kada je bilo tri ujutru, pomislila sam da kasnim i brže-bolje pozvala taksi. Nisam shvatila da je noć jer su mi roletne bile spuštene u celom stanu", rekla je ona.

Na pitanje kako nije videla da je napolju mrak kada je izašla, izjavila je:

Sve je bilo lepo osvetljeno. Primetila sam da mi je čudno, da je nekako mračno, ali ni na kraj pameti mi nije bilo da je toliko kasno. Još ja razmišljam, što me vozač pita šta snimam u to doba. Odletela sam kao muva bez glave. Bilo mi je sumnjivo što nema nikoga, a onda sam sebe nazvala ludom nastom. U povratku sam se ismejala samo tako, ali dobro. Veliki sam profesionalac, pa se stvorim odmah gde treba. Hvala Bogu, pa danas dolazi vozač po mene, više ne zovem taksi", rekla je s osmehom Lepa.

foto: Marina Lopičić

 

 

makonda-tracker