iznenadićete se!

Zbunila svet: Mislili ste da je na fotografiji Bijonse? Pogledajte još jednom!

0

Ako ste na prvi pogled pomislili da je na slici slavna Bijonse, pogledajte još jednom! I još jednom... Možete li da pronađete razliku?

foto: Instagram/@surB
foto: Instagram/@surB

Ukoliko je tačna pretpostavka da na svetu svaka osoba ima svog dvojnika, onda smo sigurni da smo pronašli "bliznakinju" slavne Bijonse!

 

Britani Vilijams koja na svom Instagramu ima preko sto hiljada pratilaca predstavlja se javnosti pod imenom SurB, a prosto je nemoguće da vam njene fotografije ne privuku pažnju!

 

A post shared by SurB™ (@sur__b) on

Naime, sličnost između nje i Bijonse Nouls je i više nego neverovatna. Pored toga što su "preslikane" likom, čini se da se izvesna SurB trudi da na Bijonse podseća i stajlingom, zbog čega su je mnogi nazvali njenom "sestrom bliznakinjom".

 

A post shared by SurB™ (@sur__b) on

Na svakoj od njenih brojnih fotografija gotovo je nemoguće uvideti razlku. Ovu devojku tamne puti, gustih obrva i talasaste kose pratioci svakodnevno obasipaju komplimentima, ali i komentarima da je prosto neverovatno da nije u srodstvu sa slavnom pop divom.

 

A post shared by SurB™ (@sur__b) on

 

Britani je za strane medije izjavila da joj se dešavalo da joj ljudi prilaze na ulici da se fotografišu i upoznaju sa njom. Pažnja joj je, kako kaže, u početku prilično smetala, ali se vremenom navikla na to da je često "mešaju" sa Bijonse.

 

A post shared by SurB™ (@sur__b) on

Britani, koja radi kao planer proizvodnje u Detroitu, otkrila je da je veliki fan Bijonse, ali da se ne trudi da izgleda kao ona, već da joj je priroda podarila tu neverovatnu sličnost sa slavnom zvezdom.

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker