Sergej Ćetković: Rasprodate karte za nivo 200 u Beogradskoj areni

Sve ulaznice za nivo 200 za koncert Sergeja Ćetkovića 10. decembra u Beogradskoj areni su rasprodate, zbog čega je produkcijska kuća EventMedia od danas odlučila da u prodaju pusti i ulaznice za nivo 400 po ceni od 1400 dinara
0
1 / 2

Sergej Ćetković će po prvi put u svojoj karijeri održati koncert 10. decembra u Beogradskoj areni i time proslaviti značajan jubilej – 10 godina stvaralačkog rada. Sergej se trenutno nalazi na turneji po Srbiji. Blizu četiri hiljade posetilaca u ponedeljak je ispunilo halu Jezero u Kragujevcu i pevalo hitove koji su obeležili njegovu karijeru, ali i pesme sa novog albuma 2 minuta. Kao gošća na koncertu pojavila se kragujevčanka Jelena Tomašević i sve prisutne iznenadila svojim izvođenjem pesme Prsten na sto. Za mnoge obožavaoce koncert nije bio gotov na kraju već su skoro dva sata posle ostali da se slikaju sa Sergejem i uzimaju autogram.

Sinoć je pred isto tako ispunjenom salom do poslednjeg mesta, Sergej održao koncert i u Zaječaru dok će večeras nastupiti u Kruševcu.

 U petak 26. novembra održaće koncert u Nišu a zatim 3. decembra i u Novom Sadu.

Ulaznice za koncert Sergeja Ćetkovića 10. decembra u Beogradskoj areni možete kupiti na sledećim prodajnim mestima: biletarnica Beogradske arene, Ušće šoping centar (info pult), biletarnica Doma omladine, knjižara Delfi (SKC), Eventim, kao i putem sajtova: www.arenabeograd.com, www.tickets.rs.

Cene karata: 2600 dinara (VIP tribine), 2400 dinara (fan pit), 1800 dinara (parter) i nivo 400 po ceni od 1400 dinara.

makonda-tracker