Jelena Karleuša: Nova pesma premijerno u Pinkovom Novogodišnjem programu

2
Pop pevačica Jelena Karleuša otkrila je svojim fanovima da će njena nova pesma premijerno biti izvedena za Novu godinu na Pinku, a da se song Insomnia nije našao na njenom DVD izdanju odlukom Emotiona
Foto: Story arhiva
Foto: Story arhiva

Atraktivna dama koja iz dana u dan izaziva pometnju na medijskoj sceni otvoreno iznoseći stavove o svojim koleginicama i političkoj sceni u Srbiji, poznata je i po neposrednoj komunikaciji sa svojim fanovima. Jelena je u nedavnom druženju sa svojim prijateljima na socijalnoj mreži Facebook, otkrila zbog čega se numera Insomnia ne ne nalazi na DVD izdanju koncerta iz Beogradske arene i kada će premijerno izvesti svoju novu numeru.

- Pesma Insomnia, tačnije snimak sa koncerta, već nekoliko meseci može da se dobije putem SMS-a, u obliku MMS-a. Koncertna verzija je namenjena mobilnim telefonima i ta usluga se naplaćuje. To je odluka Emotiona, sa kojom ja nemam veze. U planu je i Novogodišnji šou program televizije Pink, u kom će, između ostalog pesma Muškarac koji mrzi žene doživeti svoju premijeru – otkrila je Karleuša svojim virtuelnim prijateljima.

 

Danilo Mašojević

makonda-tracker