Otkrivano

Pokušali da spasu ljubav, ali nisu uspeli: Svi detalji neizbežnog i vrlo javnog Trampovog razvoda

0

Iako je u planu bilo sačekati da istekne predsednički mandat Donalda Trampa, nesuglasice su postajale sve ozbiljnije a predavanje papira za razvod svetla tačka na kraju tunela...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nakon trinaest godina braka, sin Donalda Trampa i njegov imenjak, i njegova supruga Vanesa odlučili su da stave tačku na svoju ljubav. Američki mediji navode da par već neko vreme ne živi na istoj adresi.

 

Zbog svojih petoro dece par je pokušao da izgladi nesuglasice, ali pošto nisu uspeli o tome (a u međuvremenu je na površinu isplivala afera njegovog tate i porno glumice Stormi Danijels), Donald Mlađi odlučio je da ni on više ne može da skriva istinu, te predao papire za razvod.

Plan im je bio da ostanu u braku dok traje predsednički mandat, ali njihove nesuglasice bile su sve veće i Vanesa više nije mogla da trpi što Donald zbog poslova u predsedničkoj kancelariji nikada nije kod kuće i što ne brine dovoljno o njihovoj deci", rekao je izvor blizak paru.

 

A post shared by Donald Trump Jr. (@donaldjtrumpjr) on

Par se venčao 2005. godine i imaju petoro dece - Donalda III, Kai Medison, Kloi Sofiju, Tristana Majloa i Spensera Frederika.

 

A post shared by Donald Trump Jr. (@donaldjtrumpjr) on

 

 

makonda-tracker