Nekad i sad

Jedna od najboljih pevačica, devojaka specifičnog stila, danas je profesorka i ponosna majka: Dete je najlepša stvar koja se desi ljudima

0

Od kada se pojavila nizala je uspehe. Prvi veliki nastup imala je na Mesamu, na kojem je osvojila nagradu kao vokalni solista 1992. Iste godine, na Beogradskom proleću, pripala joj je nagrada za najbolju kompoziciju.

foto: Youtube Screenshot
foto: Youtube Screenshot

Zauvek upamćena po hitovima kao što su "Crno, pa se ne vidi", "Kad prave ljubavi ginu", "Ljubav bez ljubavi", "Jedna od sto", "Uteha", "Sreda" i mnogim drugim, Leontina Vukomanović važi za jedan od najboljih glasova sa domaće scene. Ranije, ona je volela da eskperimentiše kada su scenski nastupi u pitanju i sa garderobom, a danas vodi potpuno drugačiji život.

Bila sam veoma mlada kada sam počela da se bavim muzikom. Ali već tada sam sebi obećala da ću prestati da pevam kada budem prešla 30. godinu. Možda vam to zvuči previše strogo i neobično, ali meni je tada, kao mladoj pevačici, bilo neukusno da vidim neke starije koleginice koje u trci za pozicijom na sceni ne prezaju od stvari koje ne dolikuju njihovim godinama, a ni njihovom ugledu. Žena u godinama ipak treba da bude žena", osvrnula se jednom prilikom Vukomanovićeva na svoju karijeru.

 

A post shared by Leonessa Eric (@leontina012) on

U javnosti nikada nije želela da eksponira porodicu, te je vešto izbegavala pitanja o privatnom životu.

Nije najtačnija tvrdnja da krijem svoj privatni život i partnere, već je pre istina da nemam potrebu da govorim o tome. Dete je najlepša stvar koja se desi ljudima koji su u braku, a ja sa bivšim suprugom imam zadovoljavajući odnos kada je Lucija u pitanju. Tu nema tajni, niti tabua", ispričala je Leontina, koja danas ima dečiju školu pevanja.

Leontina se 2010. godine ostvarila se kao majka, kada je u braku sa Filipom Patom rodila ćerku Luciju.

Lucija je mnogo stidljiva i uprkos talentu koji je nasledila od oba roditelja, mislim da je nikada ne biste videli na sceni 'Pinkovih zvezdica'. Ona voli da peva po kući, ali u javnosti to nikada ne bi uradila", rekla je Leontina.

 

A post shared by Leonessa Eric (@leontina012) on

 

 

makonda-tracker