Slomljeno srce

Ispovest: Tragični kraj ljubavi lansirao je ovu komičarku u zvezde

0

Elen Dedženeris, poznata voditeljka i komičar, nedavno je za jedan podkast sa Daksom Šepardom progovorila o svom životu pre slave, pa je govorila i o jednoj ljubavi koja se tragično završila ‒ devojčinom smrću.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Elen je tada imala samo 20 godina. Živela je u Nju Orleansu i radila kao konobarica. Bila je to jedna od njenih prvih gej veza, pošto je u srednjoškolskim danima izlazila sa muškarcima. Nepotrebno je reći da je devojčina smrt, koja se desila dok su ljubavnice bile u svađi, imala ogroman uticaj na život mlade Elen.

 

Živele su zajedno, pa Elen nije mogla da priušti da nastavi tamo da živi, te se preselila u malecki podrum, gde je spavala na dušeku, na podu prepunog buva. Dedženeris je ovo iskustvo zapisala i ono je postalo deo njene komičarske izvedbe kada se prvi put pojavila u javnosti, 1986. godine, kao gošća u emisiji Džonija Karsona. To joj je promenilo život.

 

foto: Profimedia

Pre ovoga je o gubitku mlade ljubavi govorila sa Oprom 2015. godine. Tada je otkrila malo više: devojke su se posvađale i raskinule, pa je Elen otišla da spava kod prijatelja; uskoro su se ponovo videle na jednom koncertu i devojka je pokušala da se pomiri sa Elen, da je nagovori da se vrati kući, ali Elen se pravila da je ne čuje od glasne muzike. Htela je da se vrati, ali htela je i da devojka nauči lekciju. Na povratku kući, devojka je doživela stravičan sudar i izgubila život.

 

Elen je žalila zbog svog ponašanja prema devojci, osećala je tešku krivicu zbog onog što joj se desilo, ali je i sama ponešto naučila ‒ vrlo je lako izgubiti nekoga.

 

foto: Profimedia

Elen je posle toga postigla ogroman uspeh u komediografskoj karijeri, koji je potom izgubila kada je otrkila javnosti da je lezbejka, samo da bi joj se uspeh vratio u još većoj i jačoj formi. Njene veze uvek su privlačile pažnju, pa znamo da su neke od njenih dama bile En Heš, Aleksandra Hedison (koja je sada žena Džodi Foster), a 2008. se skrasila sa Poršom de Rosi.

 

 

makonda-tracker