Bojana i Vladimir Stojković: Presrećni smo zbog vesti o bebi

0
Golman Partizana i srpske reprezentacije Vladimir Stojković i njegova supruga, atraktivna manekenka Bojana, već tri meseca raduju se zbog predivne vesti da će na proleće sledeće godine postati roditelji
foto: Dragan Pleskonić
foto: Dragan Pleskonić

U jeku poslovnih previranja koja mu iz dana u dan donose nove probleme, golman Partizana i srpske reprezentacije Vladimir Stojković (27) saznao je najlepšu vest koja mu je ulila snagu da sa osmehom prebrodi sve nedaće. Naime, samo desetak dana pre nego što su ga 12. oktobra u Đenovi neposredno pre kvalifikacione utakmice za Evropsko prvenstvo između Srbije i Italije napali srpski navijači, popularni sportista saznao je da je njegova supruga, manekenka Bojana Stojković (30), u drugom stanju. Surovi postupak naših navijača, kada je samo sticajem srećnih okolnosti ostao nepovređen, tek nakratko je prekinuo Stojkovićevu radost zbog skorog ostvarivanja u ulozi roditelja. Njegova supruga Bojana kao zaštitno lice nove modne kolekcije dizajnerke Suzane Perić iste večeri prezentovala je u Domu Garde atraktivne haljine, a iako je njeno lice sve vreme krasio osmeh, osim brige o svom izabraniku imala je i dodatni problem da ostane pribrana kako se stres zbog nemilog saznanja o napadu na Vladimira ne bi odrazio na njenu trudnoću. Ipak, kako su se stvari na kraju stišale, a njen partner nepovređen došao kući, gospođa Stojković, koja je trenutno u trećem mesecu trudnoće, dobila je strogo naređenje od lekara da mora da se sačuva od bilo kakvog nerviranja. Upravo zbog toga je prošle nedelje odlučila da ode u Švajcarsku gde se odmara u Bazelu i prati mečeve našeg najboljeg tenisera Novaka Đokovića.

- Trenutno u Švajcarskoj uživam u teniskom turniru. Vladimir i ja smo izuzetno srećni, ali ništa više od toga ne želimo da komentarišemo - bila je kratka Bojana koja za sada ne želi da detaljiše o svom blagoslovenom stanju koje joj je donelo neizmernu radost.

Inače, zbog nezavidne situacije u kojoj se nalazi otkako je krajem avgusta u Partizan došao kao pozajmica iz Sportinga iz Lisabona, što je naišlo na oštru osudu navijača Crvene zvezde za koju je svojevremeno igrao, Vladimir se već izvesno vreme trudi da se kloni medija. To je još jedan od razloga zbog čega je vest kako će na proleće sledeće godine dobiti prinovu sa voljenom ženom sa kojom se venčao pre godinu dana i tri meseca podelio samo sa porodicom i najbližim prijateljima.

Nikola Rumenić

makonda-tracker