šou program

Ukraden prvi poljubac: Keti Peri i takmičar se poljubili pred kamerama

0

Lepa pevačica uzburkala je publiku muzičkog programa „Američki idol‟, u kom  je jedna od sudija, kada je poljubila talentovanog mladića koji se takmiči za glavnu nagradu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Sinoć je u novoj epizodi Američkog idola Keti Peri, koja u šou učestvuje kao deo žirija, poljubila jednog takmičara. U pitanju je devetnaestogodišnji Bendžamin Glejz, mladić koji svira gitaru i peva, a pred sudijama je otkrio da se nikada ranije nije poljubio. Perijeva se sažalila nad sudbinom mladog takmičara ‒ i ukrala mu poljubac.

 

To je odmah pokrenulo žustre rasprave na društvenim mrežama ‒ gledaoci su kritikovali Perijevu zbog dvostrukih standarda. Naime, glavni argument bio je da bi, da su uloge bile obrnute, tj. da je muški sudija poljubio takmičarku, buknula prava revolucija protiv muškaraca koji iskorišćavaju nadređen položaj da seksualno uznemiravaju žene. Jedan fan predstavio je i hipotetički slučaj šta bi se desilo da je večiti mrgud Sajmon Kauel poljubio takmičarku, kako bi tada ženska publika negativno reagovala.

 

 

S druge strane, javili su se i obožavaoci koji nisu posmatrali problematične strane Ketinog čina, nego su u tome videli samo zabavni događaj koji nikome ne može smetati. Oni su isticali svoju zavist prema mladiću jer je prvi poljubac dobio upravo od lepe pevačice, govorili koliko je srećan i citirali Ketin stari hit „I kissed a girl and I liked it‟.

 

 

makonda-tracker