I dalje u njenom srcu

Dara Džokić uputila dirljivu poruku pokojnom suprugu: Ne brini, naša ćerka je srećna

1

Ćerka slavne Dare Džokić, Jovana Tirnanić, izgovorila je sudbonosno "da" 3. marta tekuće godine u Opštini Stari grad u Beogradu. Glumica ne sumnja da je njena naslednica istinsku sreću i ljubav pronašla u Marku Blanuši.

foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Dara je Jovanu dobila u braku sa legendarnim Bogdanom Tirnanićem. Čuveni Tirke preminuo je pre devet godina, ali brzo nakon venčanja srećna majka uputila je nikada prežaljenom suprugu dirljivu poruku, kraj zajedničke fotografije na kojoj je Jovana još uvek devojčica.

 

Darina i Bogdanova ljubavna priča jedna je od onih koje su upisane zlatnim slovima. Trajala jke više od četvrt veka... Sada, njihova mezimica zasigurno nastavlja gde su njih dvoje stali.

Udala se danas. Ne brini, srećna je", glasi poruka.

 

A post shared by Dara Dzokic (@daradzokic) on

Kao i sve majke, Dara je priželjkivala za Jovanu nekoga ko će je uvek činiti srećnom, najvoljenijom...

To je bila moja želja, a ona je upravo takvog čoveka i našla. Zapravo, njih dvoje su se našli. Marko i ona su duže u vezi, vole se, divno se slažu i ja sam mirna. I to je najvažnije."

 

A post shared by Dara Dzokic (@daradzokic) on

Glumica takođe priznaje i da je spremna za ulogu bake.

Spremna sam da budem baka. Ma, jedva čekam. Iako Jovana ne voli da se o tome uopšte priča. Nikad nije volela da bude u medijima. Takva je. U svakom slučaju, presrećna sam majka. I, kako narod kaže, idemo dalje."

foto: Vladimir Šporčić

 

 

makonda-tracker