Glossy PRIČA NEDELJE

Bolelo me je toliko da sam u sekundi poplaveo: Joca Stefanović posle operacije otkriva detalje oporavka (FOTO)

1

Mladi pevač opisuje kako se oseća nakon operacije, kad mu je na plućima odstranjena cista, i otkriva da mu je devojka Hana najveća podrška.
 

foto: Glossy
foto: Glossy

Pevač Jovan Stefanović 2. marta napustio je Institut za plućne bolesti Kliničkog centra Srbije u društvu devojke Hane Olajić i roditelja. Njegovo zdravstveno stanje sada je znatno bolje, pa će lečenje nastaviti u kućnom okruženju. Mladi pevač, koji je nedelju dana ranije primljen u bolnicu zbog bolova u predelu grudnog koša, ubuduće će morati da povede računa o zdravlju jer su mu lekari ustanovili da mu je pukla plućna maramica, što nimalo nije bezazleno.


- Hvala bogu, sve je završeno. Ali, moram da priznam da mi nije bilo svejedno. Jeza me prođe kada se samo setim kako sam se uplašio kada mi se slošilo na nastupu. Pomislio sam da sam doživeo infarkt kada sam osetio probadanje sa leve strane i po sredini tela. Nisam mogao da izdržim bol koji me je pritiskao sve jače. Tu oštrinu nikada ranije nisam spoznao. Iste sekunde seo sam na stolicu samo da bih došao sebi. Bio sam na nastupu i sva sreća da je kraj mene tada bio prijatelj koji je tu situaciju ozbiljno shvatio. Kada sam mu rekao da me "cepa" u grudima, on nije želeo da gubimo vreme, već me je odmah odvezao u bolnicu. Na putu do Kliničkog centra bilo mi je veoma loše. Osećao sam kako sam napola snage - priseća se pevač, koji je imao sreće da na vreme stigne kod lekara.

 

foto: Glossy


- Čim sam došao u bolnicu, stavili su me na aparate, snimili i doktor mi je rekao da mi je pukla plućna maramica. Zadržali su me na klinici i tada je počela agonija. Dobio sam dren, koji ide direktno u pluća. Bolelo me je toliko da sam u sekundi poplaveo. Izvukli su mi višak vazduha iz pluća, ali to nije bilo dovoljno. Stručnjaci su procenili da mora da se obavi intervencija. Tako je i bilo. Nakon operacije bio sam dva dana u šok-sobi. Nisam strahovao za svoj život jer sam znao da sam u najboljim rukama i da će se sve završiti kako treba. Bila je to rutinska operacija, koja nije opasna. Odstranili su mi tu cistu koja je pukla i sve je proteklo kako treba - ističe Jovan, kojem je u ovim trenucima veoma značila podrška devojke i roditelja.


Izdržao sam, ali nije bilo nimalo prijatno: Operisani Joca Stefanović se obratio fanovima (FOTO)

 

foto: Glossy

- Uz pažnju porodice, devojke i prijatelja sve je lakše. Moja Hana je sve vreme bila uz mene. Roditelji su tada boravili u Americi i možete samo da zamislite njihovu muku kada sam im javio da sam u bolnici. Hteli su odmah da sednu na avion i dođu. Smirio sam ih i objasnio da su tu sestra i devojka, i njih dve su mi pomogle u svemu. I dosta kolega me je zvalo. Saša Matić, Haris Džinović, ma, ne mogu da izdvojim nikoga jer su baš svi bili uz mene. Osim toga, zaposleni u Kliničkom pazili su me kako treba i zahvalan sam im na svemu. Sada je preda mnom period oporavka i verujem da će se uskoro vratiti na posao. Ovo je zaista bio jedna naporan period u mom životu. Sada ću mnogo više računa posveti o svom zdravlju, jer ipak nema ništa važnije od toga - zaključuje pevač.

 

Magazin Glossy - svake srede uz dnevni list Kurir!

 

foto: Printscreen/Glossy

 

 

 

makonda-tracker