Iskrena ispovest

Ana Nikolić : Ljubav je jača od razvoda

0

Mnogi su bili iznenađeni kada se pročulo da su pevačica Ana Nikolić i reper Stefan Đurić Rasta u vezi. Bez obzira na razna šuškanja, par se zavetovao na večnu ljubav, koja je kasnije postala i krunisana ćerkicom Tarom. Ipak, pravi šok usledio je kada se par iznenada odlučio na razvod...

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

U poslednje vreme, Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta često su zajedno na nastupima, imaju zajedničke koncerte, piše Kurir... Mnogi u javnosti smatraju da je pomirenje samo marketinški trik koji bi im doprineo na popularnosti. Ipak, istina je drugačija.

 

Pevačica je priznala da su njih dvoje, otkako su se razveli, prevazišli neke razlike, te da bolje funkcionišu - kako zbog deteta, tako i međusobno.

 

foto: Miloš Nadaždin

Kad god se susretnem sa nekim problemom, samo pomislim 'i ovo će proći', nabacim osmeh na lice i trudim se da rešim probleme. Ne čekam skrštenih ruku da oni nestanu. Moja sudbina je u mojim rukama. Kada se deca u parku posvađaju, počnu da se druže posle pet minuta jer to su deca, važno im je samo da se igraju. Kada se posvađaju njihove majke, nastaje problem jer nijedna neće prva da kaže 'izvini, pogrešila sam, preterala sam...' Srećna sam što smo Stefan i ja sačuvali to dečije u sebi i što bez obzira na to što sam ja njemu slomila igračku ili što je on meni bacio pesak u kosu možemo da nastavimo da se družimo, volimo i uživamo u našoj porodici. Ljubav je jača od razvoda", priznala je Ana.

Pevačica ne krije da joj je Rasta bio i veliki oslonac u trenucima zajedničkog života, a najviše zbog traume koju vuče od pre dve decenije.

 

foto: Damir Dervišagić

 

 

makonda-tracker