Glossy PRIČA NEDELJE

Prvo sam zaveo majku, pa onda ćerku: Miloš Biković otkriva detalje ljubavne veze sa ruskom lepoticom (FOTO)

0

Naš popularni glumac govori o tome kako je svoju devojku, rusku koleginicu Aglaju Tarasovu, upoznao preko njene mame Ksenije Rapoport (Kseniya Rappoport), a sve troje igraju u novom ostvarenju "Led".
 

foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Novi ruski film "Led", koji je 7. marta stigao u domaće bioskope, obeležili su umetnički i emotivni par Miloš Biković i Aglaja Tarasova. Ljubav na prvi pogled između umetnika desila se pre i po godinu dana, na snimanju ostvarenja Olega Torfima, a njihovoj vezi, kako je otkrio Biković, kumovala je i glumičina majka Ksenija Raport, koja s njima igra jednu od glavnih uloga.


- Algaja je nova nada ruskog filma, što je pokazala u "Ledu". Talenat za glumu nasledila je od svoje majke Ksenije. Njih dve u "Ledu" igraju takođe majku i ćerku - pojasnio je Biković uoči premijere.

 

foto: Profimedia

Inače, naš popularni glumac susret s budućom taštom imao je još ranije, na snimanju komedije "Mitovi", koja se prošle godine prikazivala u ruskim bioskopima.


- Bili smo ljubavnici - kroz osmeh je konstatovao mladi srpski glumac.


Iako ne voli da govori o svom intimnom životu, jasno je da je Miloš slab na glumice. Naime, još kao student zabavljao se sa koleginicom Anjom Alač, ćerkom naše slavne umetnice Vesne Čipčić. Nakon toga, nekoliko godina bio je u vezi sa Brankicom Sebastijanović, s kojom je takođe glumio u filmu "Kad ljubav zakasni".

 

Sudbinski susret koji im je promenio živote: Miloš Biković otkriva detalje romanse sa ruskom lepoticom (FOTO)


Aglaja Darija, kako je puno ime Bikovićeve nove devojke, rođena je u Sankt Peterburgu. Njena porodica vodi poreklo sa Kavkaza. Od ranog detinjstva igrala je tenis i bavila se muzikom, kao i plesom. Imala je priliku da prati majku na putovanjima širom sveta, a u Veneciji 2008. družila se sa Bredom Pitom i Džordžom Klunijem, ali kao dete nije pokazivala interesovanje za glumu, već za strane jezike. Upisala je političke nauke, ali je te studije ipak napustila zbog glume, shvativši da su njena mladalačka interesovanja nemerljiva u odnosu na ljubav koju oseća prema ovoj profesiji.


Biković kaže da su devojke u Rusiji mnogo različite od Srpkinja.


- Žene su tamo agresivne jer ih ima više nego muškaraca, takmiče se u tome koja će pre da osvoji muškarca. U Rusiji kada upoznaš devojku, bukvalno posle pet minuta razgovora ona se ponudi da dođe kod tebe da ti skuva ručak. A meni su, čim sam došao u Rusiju, rekli: "Pazi se, ako joj dozvoliš da jednom dođe kod tebe u stan, nećeš je više nikad izbaciti" - ispričao je s osmehom Miloš, koji je bez razmišljanja prihvatio da Aglaja uđe u njegov život.

 

foto: Profimedia

- Aglaja je puna energije i života, i kao partner i kao drug, ona sa sobom nosi žurku gde god da krene. Ruskinje su lepe isto koliko i žene u Srbiji, dakle, podjednako. I tamo postoje takozvane vesele žene, odnosno starlete koje love uspešne muškarce. I one su domaćice, samo što karijeru grade na osnovu svog izgleda i onda traže od bogatih muškaraca, kada ih zavedu, da im pokrenu neki biznis - zaključio je glumac.

 

Magazin Glossy - svake srede uz dnevni list Kurir!

 

foto: Printscreen/Glossy

 

makonda-tracker