šok

Nedavno je priznao niz silovanja: Poznati glumac izvršio samoubistvo na javnom mestu!

0

Popularni pedesettrogodišnji glumac koji je nedavno optužen za više silovanja priznao je svoje grehe, a zatim sebi oduzeo život!

foto: Kim In-chul/Newsis via AP
foto: Kim In-chul/Newsis via AP

Južnokorejski glumac Jo Min-ki izvršio je samoubistvo na jednom parkingu u Seulu, javljaju svetski mediji, a u ovom trenutku nije poznato na koji način.

 

Popularnog glumca, koji je predavao na jednom fakultetu dramskih umetnost, nedavno je više žena optužilo za silovanje, a među njima je bio najveći broj studentkinja.

 

Jo Min-ki je isprva poricao da je umešan u ova nedela, ali je u februaru iznenada priznao da je silovao žene koje su ga optužile.

 

1 / 3 Foto: EPA/KIM HEE-CHUL

 

- Kriv sam za sve, uradio sam sve što kažu. Duboko se izvinjavam žrtvama i neću izbegavati ni društvene ni zakonske posledice svojih nedela - izjavio je tom prilikom Min-ki.

 

Nakon ovih skandaloznih događaja, glumac je izgubio posao na Univerzitetu u Čeondgžuu, a potom je njegov lik izbačen u montaži serije Deca malog Boga.

 

Popularni glumac proslavio se ulogama u televizijskim serijama Istočno od raja i Veliki vidovnjak, a svoj poglednji film (Advokat) snimio je pre pet godina.

 

 

makonda-tracker