Vinona Rajder: Treba mi muškarac koji ume da popravlja stvari

0
Večita holivudska devojčica Vinona Rajder ne snalazi se najbolje u svetu tehnoloških dostignuća i priznaje da joj je potrebna osoba koja bi je naučila da se bolje snalazi u modernom svetu
foto: BANG
foto: BANG

Tridesetdevetogodišnja Amerikanka koja se zabavljala sa nekolicinom veoma talentovanih umetnika, kao što su na primer to Džoni Dep i Met Dejmon, oduvek je bila sumnjičava po pitanju savremene opreme za kuću, tako da joj se upravo zbog toga veoma često dešava da se nađe u nevolji.

- Nedavno su došli da mi uvedu nekakvu televiziju. Digitalnu, ako se ne varam. Moram priznati da ja ne vidim neku kvalitativnu razliku u odnosu na snimak sa uništene video trake. Uglavnom ne shvatam kako se upravlja tim uređajima. Moraću što pre kod sebe da ugostim neke mladiće! – otkrila je Vinona.

Iako joj je potreban muškarac koji će za nju menjati televizijske kanale, glumica smatra da joj nije potrebna osoba koja bi je uvela u svet virtuelnih medija.

- Ja nemam kompjuter. Ne idem ni na Internet. Stalno mi pričaju o tome kako je tamo moguće naći ama baš sve što te zanima, što se meni čini kao prilično loša stvar. Sada svako može da zna kolika je nečija plata, koliki je čiji budžet i da čita o svim problemima sa kojima se neko suočava. Sve to ubija misteriju – ispičala je glumica koju početkom decembra čeka američka premijera psihološkog trilera Crni labud u kojem uz Natali Portman igra jednu od glavnih uloga.

makonda-tracker