težak trenutak

Edita zvanično napustila Ministarke: Sve pare ovog sveta ne vrede ako ćete ih potrošiti na lečenje

0

Popularna pevačica objavila je otvoreno pismo povodom napuštanja ženskog sastava Ministarke, o čemu se već duže vreme spekulisalo.

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Nakon što su mediji više sedmica pisali o tome da bi Edita Aradinović mogla da napusti Ministarke, to se i dogodilo. Kako je pevačica sama potvrdila, ona više nije deo popularnog sastava.

Obaveštenje – zvanično više nisam u Ministarkama. Javno se izvinjavam svojoj publici i svim klubovima u kojima sam radila poslednjih godinu dana, a gde nisam ostavila dobar utisak zbog bolesti grla, i mnogih drugih oboljenja uzrokovanih prekomernim radom", napisala je Edita na društvenoj mreži Instagram.

 

Izvinjavam se što nikada nisam uzela bolovanje, i što sam sebe smatrala svemoćnom pa zbog toga duže čekate na moj povratak. Zbog čestih promena članova u poslu, na koje ja nisam mogla da utičem ma koliko to želela, dešavali su se razni nesporazumi, i zbog toga mi je žao. Ovo je jedan od težih momenata u mom životu, ali tu je Bog i sud, pa će presuditi."

Možete da me očekujete kreativniju nego ikad. Pažljivo birajte okolinu, sve pare sveta ne vrede, ako ćete ih potrošiti na lečenje", zaključila je Edita.

 

makonda-tracker