Majkl Džekson: Dvostruka sumnja u biološko očinstvo

0
Poslednje vreme u stranim medijima kolaju informacije da su se pojavila čak dva čoveka koji tvrde da su pravi očevi dece preminulog kralja popa Majkla Džeksona
foto: BANG
foto: BANG

Tridestjednogodišnji Britanac Met Fids veruje da je upravo on biološki otac najmlađeg sina kralja popa Majkla Džeksona - osmogodišnjeg Princa Majkla juniora, poznatijeg kao Ćebence. Ovaj učitelj borilačkih veština bio je jedan od telohranitelja koji su pop stara čuvali za vreme njegovog boravka na Ostrvu, a svoj genetski materijal navodno je donirao kada mu je pevač rekao da bi želeo da ima atletski građeno dete.

Otprilike u isto vreme, Mark Lester, inače kum dvoje starije dece Majkla Džeksona, istupio je u javnost sa tvrdnjom da je i on svojevremeno donirao spermu kojom je začeta danas dvanaestogodišnja Paris.

Oba muškarca izjavili su da su bili u kontaktu sa svojim biološkim naslednicima sve dok je pop star bio živ, a sada nameravaju da sudskim putem zatraže DNK analize krvi kojima bi i dokazali tačnost ovih svojih tvrdnji.

- Odlučili smo se da uradimo ove DNK testove, pošto nam se srce slama dok gledamo decu samo preko televizije – izjavio je Met za britanski Sun i dodao da će on zasigurno tražiti starateljstvo nad Blanketom, pošto po njegovom mišljenju, majka preminule zvezde, osamdesetogodišnja Ketrin, nije u stanju da se na adekvatan način brine o dečaku.

makonda-tracker