REČI HVALE

Ona je divna žena i prava princeza: Izabranik Snežane Đurišić prvi put o njihovoj ljubavi

1

Dok poznata pevačica i dalje ne želi da govori o svom izabraniku, lekar Vanja Milošević se oglasio i izjavio da će uvek imati samo reči hvale za nju, ističući da je ona dama i žena za poštovanje.

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Vanja Milošević, ginekolog-akušer s kojim je Snežana Đurišić u emotivnoj vezi, rekao je za svoju partnerku da je smatra princezom i da je ona vredna svakog poštovanja.

 

Pevačica i ugledni doktor beogradske klinike „Narodni front“, prema saznanjima Kurira, u ljubavi su već skoro godinu dana i u poslednje vreme sve češće dolaze zajedno na gradska dešavanja. Oni su rešili da svoju ljubav više ne kriju, pa doktor Milošević Snežani pravi društvo gde god da se pojavi.

 


I pored toga što je očigledno da među njima postoje snažne emocije koje primete svi kada ih vide zajedno, Đurišićeva ni juče nije htela o tome da govori za Kurir, pa se nije javljala kada smo je zvali, dok je njen partner odlučio da se oglasi.

 

U ekskluzivnoj izjavi, poznati doktor je, ne želeći ni da potvrdi ni da demantuje naša saznanja o njegovoj vezi sa poznatom pevačicom, rekao da je Snežana izuzetna žena za koju ima samo reči hvale.

 

Snežana je tako divna žena, veliki prijatelj, a iznad svega prava dama. O njenim umetničkim dometima je izlišno i govoriti. Ona će u meni uvek imati pravog i iskrenog prijatelja i ni ja niti iko drugi ne treba i ne sme tu i takvu sliku o njoj bilo kakvim komentarima da ruši.

foto: Story Press, Privatna Arhiva

 

Verujte mi da se Snežana Đurišić ne komentariše. Iskreno mislim da je ona prava princeza i daj bože da nam je više takvih. I da ne pomislite da pokušavam da se pravdam, kako branim nju. Tako bih sutra rekao i za svaku drugu ženu, bila ona vaša sestra, žena bila prijateljica. Budite sigurni da je tako - rekao je doktor Milošević.

 

makonda-tracker