Rijana: Nikad se ne bih skidala za novac

0
Iako je odbila ponudu da se razodevena pojavi na naslovnici magazina Playboy, atraktivna pevačica Rijana ne isključuje mogućnost da jednog dana ipak pozira naga
foto: BANG
foto: BANG

Gostujući na jednom njujorškom radiju, r’n’b zvezda Rijana otkrila je da joj novac nikada nije predstavljao dovoljno dobar motiv da bi se u javnosti pojavila bez odeće.

- Ako se ikada budem skidala do gole kože, to ima da bude sa stilom i na moj način, a ne kako bih primila ček. Nikada ne bih za tako nešto uzela novac. Štaviše, već nekoliko puta sam dobila ponudu od Playboy-a, a zna se da oni žele da vam plate da se pojavite nagi na naslovnoj strani – izjavila je Rijana.

Ova sve popularnija dama pre nekoliko godina ispričala je kako bi preterano razotkrivanje poprilično potreslo njenu majku.

- S obzirom na to da mi je svega dvadeset godina, mama bi me ubila da čuje da sam pozirala golišava. Metalik body paint sam uradila za snimanje spota Umbrella, ali nisam nameravala tako da skrenem pažnju na svoje telo, niti sam to uradila zbog toga da bih se dopala ljudima. Pristala sam na to zato što je zaista ispalo cool, neočekivano i veoma atraktivno – otkrila je 2008. pevačica poreklom sa Barbadosa.

Iako ne želi da pokazuje svoje telo drugim ljudima, danas dvadesetdvogodišnja zvezda ne može da sakrije svoju opsesiju ženskim grudima.

- Stalno pipkam žene za grudi i čak mislim da sam pomalo opsednuta. Sama nisam preterano razvijena, tako da kada god vidim neku ženu sa bujnim poprsjem, ne mogu da sakrijem svoje oduševljenje. Žene su predivne. Iako to nije moje seksualno opredeljenje, moram priznati da su veoma privlačne – smatra Rijana, koja uživa u romansi sa bejzbol igračem Metom Kempom.

TAGOVI: Rijana123
makonda-tracker