Rajan Rejnolds najseksepilniji muškarac na svetu

0
Na osnovu glasova čitateljki magazina People, glumac kanadskog porekla Rajan Rejnolds proglašen je za najseksepilnijeg živog glumca za 2010. godinu i time dospeo na naslovnicu najnovijeg broja ovog svetski renomiranog nedeljnika.

Iako je zadovoljan zbog toga što njegovo božanski isklesano telo mami uzdahe milionima žena, muškarac koji je izglasan za najseksipilnijeg muškarca na svetu, tridesetčetvorogodišnji Rajan Rejnolds trudi se da ne shvati ovu titulu preozbiljno i čak pomalo strahuje od reakcije svojih najbližih, a najviše svoje supruge Skarlet Johanson.

- Kada bih svom telu dopustio da ispolji svoju pravu prirodu, izgledao bih kao Dik van Dajk. Čim prestanem da vežbam, pretvorim se u nešto što bi se moglo opisati kao šapat boje kože. No, naučio sam da uvek idem u korak sa strujom. Ovo priznanje najviše je donelo mojoj porodici, pošto im je dalo dovoljno materijala da me zadirkuju do kraja života. Sada će moja supruga sa punim pravom moći da mi podvikne Hej, seksepilni. Idi baci đubre! – ispričao je mišićavi Rejnolds kog početkom naredne godine čeka premijera filmske ekranizacije stripa Green Lantern u kojoj igra pilota superheroja koji ima zadatak da spase ugroženu harmoniju Univerzuma.

makonda-tracker