NOVI GLOSSY

Marina Tucaković: Bolest ne shvatam tragično

2

Otkako se početkom februara suočila sa nimalo optimističnom dijagnozom, naš čuveni tekstopisac ne gubi veru u bolje sutra i kaže da je porodica i prijatelji ni na trenutak ne napuštaju

foto: Petar Đorđević
foto: Petar Đorđević

Ako neko ume s rečima, onda je to naš čuveni tekstopisac Marina Tucaković. Njena nedavna izjava na Instagramu: „Moj. Tvoja. Svoji", izazvala je lavinu komentara široke javnosti, koja je uz nju dok prolazi kroz težak period borbe za zdravlje. Ali, nisu samo reči njen glavni adut. Tu je i armija onih koji je vole i istinski se prema njoj postavljaju kao prijatelji.

 

A još jedna teška životna bitka učinila je da iznova spozna koliko je zapravo bogata. Njeno bogatstvo meri se ljudima koji je vole i nijednog trenutka je ne ostavljaju samu, što je i te kako važno u situaciji kada joj zdravstveni problem nameće gomilu dilema i nedoumica.


- Trenutno sam kod kuće jer rezultati još nisu gotovi, lečenje tek sledi. Ako u ovome ima išta dobro, onda je to činjenica da sam vratila veru u ljudsku dobrotu i blagonaklonost, a toga nikad nije previše. Uverena sam da mi kolege nisu samo kolege, već i prijatelji - istakla je Marina, koja je rešila da se obrati javnosti posle brojnih spekulacija na temu njenog zdravstvenog stanja...

 

Kompletan tekst pročitajte u novom, 17. broju magazina Glossy, koji dobijate na poklon uz današnje izdanje lista Kurir.

 

Poklanjamo vam magazin o poznatima kakav ste želeli - Živite život poznatih, čitajte magazin Glossy, svake srede uz dnevni list Kurir!

 

foto: Glossy

 

makonda-tracker