Danijela Martinović: Petrova i moja ljubav je sudbina

0
Hrvatska pevačica Danijela Martinović koja je u dugogodišnjoj vezi sa kolegom Petrom Grašom tvrdi da u ljubavi daje sve od sebe i ne traži ništa

Tridesetdevetogodišnja Danijela snimila je atraktivan spot sa glumcem Petrom Ćiritovićem za novi singl Pola, pola u kome peva o teškim trenucima žene koja se suočava sa krahom braka.

– Svađe, krize u braku i razvod česte su situacije koje se retko pojavljuju u pesmama. O tome nisam pevala do sada i zbog toga mi je ovo velik izazov. Malo je žena koje se u životu nisu našle u sličnoj situaciji, mnoge su prošle ljubavne krize sa svojim partnerom – rekla je Danijela za Večernji list i dodala kako se i sama našla u takvoj situaciji, ali da se za ljubav nikada nije borila. Sa svojim poznatim dečkom Petrom Grašom odolela je mnogim ljubavnim čarkama koje se zbog obostranog truda, ipak nikad nisu završile rastankom.

– Smatram da se za ljubav ne treba boriti ako je ona prava. Moj je moto u ljubavi uvek bio daj sve i ne traži ništa. A moja i Petrova ljubav jednostavno je sudbina, tako nam se namestilo – iskrena je pevačica koja se poslednjih meseci isključivo posvetila novom albumu, na kome će se naći i duet sa Halidom Bešlićem.

Pogledajte fotografije sa snimanja spota Pola pola:

http://www.vecernji.hr/scena/i-ja-sam-kao-mnoge-zene-prosla-emocionalnu-krizu-vezi-clanak-209697

makonda-tracker