Fond Ana i Vlade Divac i TC Ušće zajedno u humanitarnoj akciji

0
Ušće Shopping Centar i Fond Ana i Vlade Divac (HOD) najavili su nastavak saradnje i početak zajedničke humanitarne akcije pod nazivom Možeš i Ti da pružiš hiljadu radosti čiji je cilj prikupljanje sredstava za stambeno zbrinjavanje porodice Kostić, jedne od mn

Humanitarna akcija trajaće do 16. januara 2011. godine, do kada će svi posetioci Ušće Shopping Centra moći da doniraju novac u posebno obeležene kutije koje se nalaze na svim spratovimaTC Ušće. U akciju će moći da se uključe svi građani Srbije slanjem donacije od 100 dinara putem SMS na brojeve 6012 (Vip), 6312 (Telenor), 6412 (m:ts).

Dragan i Jagoda Kostić su pre više od deset godina sa Kosova došli u Kladovo u kolektivni centar Karataš i tu zasnovali porodicu. Kostići su vredni ljudi, motivisani da nastave život van kolektivnog centra, a njihova želja je da kupovinom jednog seoskog domaćinstva, svojoj deci Savi (9) i Jeleni (11) obezbede bolje uslove za život.

- Zahvaljujemo se UŠĆE Shopping Centru što nam je pomogao da u akciju Možeš i Ti uključimo i sve posetioce najposećenijeg mesta u gradu, da svojim simboličnim prilogom naprave veliku promenu u životima izbeglih i interno raseljenih porodica. Velikim delom takve donacije su doprinele da do danas prikupimo sredstva za zbrinjavanje preko 200 porodica iz kolektivnih centara koje sada žive u svojim domovima. Zato sve posetioce UŠĆE Shopping Centra pozivam da nam se pridruže u akciji koja će trajati do 16. januara sledeće godine - rekla je Snežana Divac, osnivač i predsednica Fonda Ana i Vlade Divac.

- Izuzetno nam je drago što smo pokrenuli dugoročno partnerstvo sa Fondom Ana i Vlade Divac kako bismo zajedno pomogli porodici Kostić da dobije svoj dom. Pozivamo sve posetioce UŠĆE Shopping Centra da svojom novčanom donacijom pomognu porodici Kostić, da im u Novoj godini ostvarimo želju da dobiju svoj dom - rekao je Nikolaos Dimitriadis, direktor marketinga i komunikacija Ušće Shopping Centra.

Inače, svi posetioci ovog tržnog centra mogu kupiti majice, postere, priveske za ključeve kao i ukrasne sveće koje je posebno za Fond dizajnirala Verica Rakočević. Sva prikupljena sredstva u potpunosti će biti upotrebljena za projekte Fonda Ana i Vlade Divac (HOD).

Humanitarnu akciju Možeš i Ti da pružiš hiljadu radosti podržali su MTV, Naxi radio i online portal Shop-in-Beograd.

makonda-tracker