zabrinula fanove

Edita Aradinović šokirala javnost: Moje zdravlje je ugroženo već duže vreme, uskoro ću progovoriti o tome

0

Popularna pevačica zatekla je svoje mnogobrojne fanove najnovijom porukom koju je objavila putem društvenih mreža

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Iako nikada nije bila deo bilo kakvih skandala, revoltirana ponašanjem jednog menadžera, Edita je bila prinuđena da javno podeli poruku kakvu od nje niko nije očekivao.

 

Popularna pevačica ovim putem je, između ostalog, obavestila javnost da se bori sa ozbiljnim zdravstvenim problemima o kojima će uskoro javno progovoriti, a ova poruka zatekla je njene mnogobrojne fanove.

 

- Moraću da zamolim menadžera, vratara, obožavaoca škembića da ne zove članove benda Ministarke da pita da li nastavljam solo karijeru ili ostajem u Ministarkama. Moj broj je isti, ako ti trebam pozovi me slobodno, veličina je u opraštanju. Oprostiću ti sve, ipak ti imaš decu mojih godina. Ja sam shvatila da se ne možemo svakome svideti, tako verujem da se mnogima kosa dizala od mog temperamenta, pa su iz nemoći i koristi pokušavali da me uguše. U toj igri koja još traje mnogo je aktera koje ću takođe zamoliti da se ne pecaju na tuđe igre, dok još imaju srca. Čovek lako postane zao. Moje zdravstveno stanje je ugroženo duži vremenski period, a kad dođe vreme progovoriću i o tome. I razumite da se treba hraniti ljubavlju a ne egom! Ego je smrtonosan... I da si mi najrođeniji ispadaš iz igre. Hvala svim saradnicima, kolegama, prijateljima i porodici na podršci i razumevanju - napisala je Edita koja je ovom porukom izazvala veliku pažnju javnosti.

 

makonda-tracker