prevara ili ne

Ovakvu lepoticu ostavio je zbog srpske pevačice: Dejana Živković raskinula sa poznatim teniserom zbog Kaje Ostojić?

0

Lepa mankenka Dejana stavila je tačku na ljubav sa bosanskim teniserom i pored velike ljubavi. 

foto: Petar Đorđević
foto: Petar Đorđević

Jedna od najlepših srpskih manekenki i bosanski teniser mesecima nisu krili svoju ljubav i to koliko su srećni. Ljubav je preko noći nestala kao i svaki trag njihove veze na društvenim mrežama. 

 

Kako izvor navosi, Dejana je bila ta koja je stavila tačku na  ljubav sa Damirom i i to ni manje ni više, nego zbog srpske pevačice Katarine Ostojić.

 

 

U pitanju su bile poruke sumnjivog karkatera koje je mankenka pronašla u teniserovom telefonu. 

 

"Dejana je tokom boravka u Australiji primijetila da Damir dosta vremena provodi na društvenim mrežama, te da je prilično odsutan dok mu se obraća. U početku nije toliko pridavala značaju njegovo vreme na telefonu, a kako je odmicalo vreme, rešila je da vidi o čemu se radi. I tako, dok je jednom pisao poruke, ona mu se našla iza leđa i ostala šokirana kad je videla šta radi",

govori izvor blizak bivšem paru i dodaje:

 

Videla je kako gleda Kajine slike, a zatim joj i šalje poruke. Dejanu je najviše iznerviralo to što je videla da je Damir poslao preko deset poruka pevačici, a da ni na jednu nije dobio odgovor, te da je uprkos tome nastavio da šalje nove", završava priču izvor.

 

 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic) on

 

Ni jedno od njih dvoje nisu želeli  da komentirašu ova saznanja, kao ni pevačica Kaja, koja je, navodno, uzrok kraha ove ljubavne veze.

 

 

makonda-tracker