Marko Kon i Milica Đorđević: Nismo mogli da odolimo jedno drugom

Nekoliko izlazaka bilo je dovoljno da muzičar Marko Kon počne vezu sa petnaest godina mlađom studentkinjom prava Milicom Đorđević, a dva meseca posle toga otkrivaju da uživaju u zajedničkom životu
0
1 / 2 Foto: Luka Šarac

Kompozitor i pevač Marko Kon (38) već dva meseca uživa u idiličnoj vezi sa svojom šarmantnom izabranicom, studentkinjom prava Milicom Đorđević (23), koja ga je osvojila na prvi pogled. Mada nije ni slutio da će ga ova lepa brineta potpuno oboriti s nogu i da će se među njima razbuktati ljubav, Marko je ubrzo shvatio da neprestano razmišlja o Milici. Nakon nekoliko zajedničkih izlazaka, par je shvatio da se njihov odnos nikako ne uklapa u šablon prijateljstva već se polako pretvara u divnu romansu ispunjenu najvrelijim strastima.

- Upoznao nas je zajednički prijatelj Dušan Milić i na tome sam mu večno zahvalan. Milica me je očarala svojom neposrednošću, duhovitošću i šarmom. Kada smo se sreli, imala je neverovatnu količinu pozitivne energije koju i sada ume da kanališe na pravu stranu i uvek je na sve gledala vedro. Što je najvažnije, pruža mi podršku onda kad mi je ona najpotrebnija - ističe Marko, dok njegova voljena objašnjava kako  je već na prvom sastanku svog budućeg dečka stavila na veoma neobičan test nakon koga je shvatila da je on njena idealna polovina.

- Pozvala sam ga na piće u Gey klub i on je odmah pristao. Želela sam da vidim šta je sve u stanju da uradi zbog mene i očigledno da je taj moj mali test odmah položio. U početku sam imala predrasude zbog toga što je Marko javna ličnost, ali polako se i na to navikavam. Dešavalo se da mu na ulici priđu obožavaoci da se fotografišu ili traže autogram, a ja se parališem i ne znam šta da radim. Bez obzira na sve, često umem u šali da kažem kako nakon upoznavanja Marko i nije mogao mnogo da bira. Ja sam odlučila da će biti moj, a tako je i bilo – s osmehom objašnjava Milica koja se često šali na račun svog dečka i kaže da je ljubomoran, iako Marko tvrdi suprotno.

- Za sada među nama nije bilo ozbiljnije svađe. To je i razlog zbog kojeg smo ubrzo nakon upoznavanja započeli zajednički život – ističe Marko.

- Odluka da živimo zajedno došla je spontano, kao i sve drugo o čemu odlučujemo, a nadam se da će tako i ostati. Marko na sve gleda optimistično, što me svaki put oduševljava – govori Milica objašnjavajući čime ju je Marko osvojio.

- Pogledajte ga koliko je samo sladak – s osmehom kaže Milica, a Kon tvrdi da im je ljubav bila naprosto suđena.

- Iako mislim da sam uradio sve što je u mojoj moći, sad vidim da se ja tu ništa nisam pitao – zaključuje Marko.

 

Moni Marković

 

makonda-tracker