Čedomir Jovanović: Ćerka je donela osmeh i sreću

Političar Čedomir Jovanović i njegova supruga Jelena 25. oktobra četvrti put su postali roditelji, a imenu preslatke bebe Anđelije dodali su srednje ime Fej što na engleskom u prevodu znači vila
5
1 / 2 Foto: Privatna Arhiva

Predsednik Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović (39), dvadeset petog oktobra četvrti put postao je otac, kada je njegova voljena supruga Jelena (?) na svet donela prelepu devojčicu Anđeliju Fej. Nekoliko sati nakon što se njegova životna saputnica porodila, političar je na sajtu svoje stranke, ali i svom profilu na internet portalu Facebook, objavio fotografije tek rođene bebe i javno podelio radost svoje porodice koja je sada uvećana za još jednog člana.

- Ovog jutra beskrajni osmeh i sreću našoj porodici donela je Anđelija Fej -  napisao je Jovanović potpisavši kraj svog imena i njegove naslednike Mihajla Lajfa (6), Janu Hart (5), Zoru Fejt (1), kao i ime svoje drage Jelene.

Otkako su se u maju 2003. godine jedno drugom zakleli na večnu ljubav nakon višegodišnje emotivne romanse, Jelena i Čedomir uživaju u skladnoj zajednici koja je na najlepši način obogaćena potomstvom. Posebno zanimljiv podatak jeste da su zaljubljeni supružnici još od rođenja prvog deteta odlučili da uz tradicionalna srpska dodaju i srednje ime svojim mališanima, pa tako uz najstarijeg naslednika stoji Lajf što u prevodu znači život, ime ćerkice Jane dopunjeno je srednjim Hart što znači srce, jednogodišnja Zora nosi ime Fejt što na engleskom znači vera, dok je nedavno rođena mezimica dobila naziv Fej u prevodu vila.    

Lider LDP-a oduvek je isticao kako mu deca pričinjavaju najveću sreću i izvor radosti, a na dan kada je četvrti put postao otac u prostorijama stranke napravio je slavlje za svoje najbliže saradnike Natašu Mićić, Slobodana Maraša, Ivana Andrića, a njegov kolega iz partije Zoran Ostojić tog dana medijima je preneo da je Čeda presrećan, ali i da su bebica i njena mama dobro.

 

Ksenija Konić

 

makonda-tracker