Ana Ivanović: Kraj romanse, početak pobeda

0
Teniserka Ana Ivanović prekinula je posle godinu i po dana strasnu vezu sa golferom Adamom Skotom, a patnju u prvim danima nakon raskida zamenio joj je dugo čekani sportski podvig
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Iako su oboje tvrdili da je ljubav njihov pokretač i da su u teškim trenucima jedno drugom najveća podrška, nekadašnja najbolja teniserka sveta Ana Ivanović (22) i golfer Adam Skot (30) nedavno su odlučili kako je ipak najbolje da svako krene svojim putem. Mada tokom godinu i po dana njihove veze nije često govorila o detaljima svog emotivnog odnosa, Ana je često navodila da je upravo Adam taj koji joj daje snagu da uspe i pokuša da se vrati u sam vrh belog sporta. Međutim, tek pošto su se razišli, Ana je posle dve godine uzaludnih pokušaja uspela da osvoji turnir u Lincu.

- Divan je i gotovo neverovatan osećaj kada posle dve godine mukotrpnog rada uspete da podignete pehar. Uložila sam svu svoju snagu i osećam se sjajno - rekla je Ana, nakon najnovijeg uspeha, a usput je potvrdila da je njenoj vezi zaista došao kraj.

- Tačno je da Adam i ja nismo više zajedno, ali ne bih to više komentarisala - kratko je pojasnila.

Čini se da je Ani ovaj raskid doneo mnogo više lepih nego ružnih stvari jer je sada, po rečima njenih trenera, zadovoljnija i spremna za nove uspehe.

- U poslednje vreme imam mnogo više samopouzdanja nego u prethodnom periodu. Uspela sam da se povratim, i sve ono što je loše ostavim iza sebe - navodi jedna od najlepših teniserki sveta.

I dok je zanosna Ivanovićeva uvek bila škrta na rečima kada je reč o njenom ljubavnom životu, njen bivši voljeni bio je spremniji da priča o njihovom raskidu. Njemu je rastanak sa Anom mnogo teže pao, a i u sportu mu je krenulo nizbrdo jer više nije treći na svetu. Ipak, on podržava svoju bivšu izabranicu i ne krije da ga je njena pobeda izuzetno obradovala.

- Prošli smo kroz trnovit put naše romanse i više nismo zajedno. Došao je trenutak da svako krene na svoju stranu. Lagao bih kada bih rekao da mi je lako. Tužan jesam, ali život ide dalje. Video sam da je Ana pobedila i veoma sam srećan zbog nje jer ona to zaslužuje. Niko na svetu nije radio toliko kao ona da bi uspeo i vratio se u formu - rekao je golfer.

 

Aleksandra Dimitrijević

 

makonda-tracker