Goca Tržan: Uspela sam da spasem brak

Pevačica Goca Tržan otkriva kako je su ona i njen suprug Ivan Marinković nakon njenog jednomesečnog odsustva od kuće i doteranog fizičkog izgleda probudili staru strast
4
1 / 2 Foto: Luka Šarac

Otkako su pre nepune četiri godine izgovorili sudbonosno da, šarmantna pop pevačica Goca Tržan (36) i njen suprug Ivan Marinković (31) retko su se razdvajali, ali je njihov brak imao trzavice koje su rešavali između svoja četiri zida. Rođenjem njihove danas troipogodišnje ćerkice Lene njihov odnos dobio je sasvim novu dimenziju u kojoj su oboje podjednako uživali, ali su svakodnevne obaveze i brz način života, uticali da njihovu romansu počne da guši kolotečina i to je temperamentnoj pevačici počelo da smeta. Odlazak na Filipine početkom avgusta, gde je učestvovala u jednom rijaliti šou-programu, i njeno jednomesečno odsustvo iz porodičnog doma, kao i i to što je izuzetno doterala svoju figuru, doprineli su tome da se među supružnicima probudi nekadašnja strast.

- Dok se ne razdvojite od porodice i voljene osobe, pa makar i na mesec dana, uopšte ne znate koliko vam oni znače i koliko ih volite. To što sam na pustom ostrvu provela mesec dana učinilo je da se moj odnos sa suprugom potpuno promeni i poboljša. Naime, nas dvoje smo upali u kolotečinu koja je na neki način i lepa jer se sastoji od običnih stvari i obaveza koje čine život, ali koja ume da ume bude i dosadna, jer strast polako počinje da nestaje. Kada sam se vratila kući, u nama se rodila nova strast koja nam je pomogla da izađemo iz te monotonije i na neki način spasemo brak od dosade. Volimo se više nego prvog dana pa moj muž u šali voli da kaže kako ima novu devojku, a ja se osećam kao da se ponovo zabavljamo - otkriva Goca.

Pošto je smršala više od deset kilograma i korigovala figuru, njen suprug je počeo da je gleda drugim očima, a upravo je to ono što njihov odnos čini mnogo uzbudljivijim nego pre i što im pomaže da prevaziđu sve probleme.

- Uopšte ne primećujem da sam se promenila, niti sebe doživljavam kao neku zgodnu ženu, ali sam primetila da je Ivan taj koji se promenio. Postao je nekako posesivniji i ljubomorniji. Ne u odnosu na mene, već u odnosu na druge i stalno se trudi da ljudi vide da je sa mnom. Moram priznati da mi to nimalo ne smeta, nego mi naprotiv veoma imponuje. Ponosan je na mene i to ne krije, što me čini vrlo radosnom - kaže pevačica koja se trudi da i dalje održava svoju idealnu liniju.
- Redovno vežbam i pazim na ishranu, odlazim na mezoterapiju kao i na diamond tretman za podmlađivanje kože lica, a sve to zato što želim da budem lepa svom suprugu i da me on uvek želi, toliko jako kao i ovih dana. Poljupcima i zagrljajima osvežavamo naš odnos svaki dan i to je stvarno neverovatan osećaj - navodi atraktivna plavuša.

Iako je shvatila koliko joj je porodični dom važan i koliko joj je stalo do ćerke i supruga, pevačica ne planira da po svaku cenu rodi još jedno dete jer misli da za to još ima vremena.

- Ja sam majčinski instinkt zadovoljila onog trenutka kada sam rodila Lenu, i meni lično to je i dovoljno, ali smo se suprug i ja složili da ne bi bilo loše da proširimo porodicu. Verovatno će se to dogoditi u budućnosti, ali bebu ne pravimo planski. Jedino mislim da bi naša ćerka bila veoma srećna kada bi dobila batu ili seku - tvrdi Goca.

 

Aleksandra Dimitrijević

 

makonda-tracker