Majkl Daglas: Terapije polako uzimaju danak

0
Glumac Majkl Daglas podvrnut je specijalnom režimu ishrane kako bi povratio kilažu koju je izgubio tokom isrpljujućih terapija za koje misli da polako uzimaju danak
Foto: BANG
Foto: BANG

Junak filma Wall Street: Money Never Sleeps koji boluje od raka grla, nakon hemoterapija i tretmana kojima je bio izložen zbog suzbijanja bolesti, izgubio je na kilaži, pa sada ima manje od 60 kilograma. Kako bi ojačao organizam i povećao telesnu masu, Majkl je podvrgnut specijalnom režimu ushrane. Suprug Ketrin Zite Džons će se u narednom period hraniti kremastim pastama, organskim jetrama i piletinom. Šezedestšestogodišnji glumac nedavno je otkrio novinarima da jedva čeka da popije čašu vina kada se izbori sa opakim oboljenjem.

- Uvek sam bio optimista i osoba sa pozitivnim mislima, pa ću tako i pobediti ovu bolest. S druge strane, proces koji ekipa stručnjaka koristi da eliminiše bolesne ćelije polako uzima svoj danak. Ostao sam bez energije. Povećava se bol u mojim ustima koji je nastao usled terapije, ali kada malo bolje osmotrim, osećam se sve bolje – govori Majkl koji je već počeo da se hrani po specijalno određenom režimu ishrane.

Danilo Mašojević

makonda-tracker