Madona još jednom podržala gej populaciju

0
Kraljica popa Madona preko video - linka pojavila se u emisiji Elen Dedženeris Ellen Show i dala komentar na nedavni talas samoubistava gej tinejdžera u SAD

Madona se na taj način pridružila brojnim zvezdama i podigla glas protiv homofobičnog maltretiranja, nazivajući ga mučenjem.

- Koncept kojim mučimo tinejdžere zbog toga što su gej mi je potpuno nedokučiv. To je kao da linčujemo crnce ili poput Hitlera, istrebljujemo Jevreje. Žao mi je ako sada delujem besno, ali ovo je Amerika, zemlja slobodnih i dom hrabrih – istakla je Madona.  Ona je rekla i da može da se identifikuje sa tinejdžerima koji se osećaju izolovano zbog seksualne orijentacije ili rodnog identiteta, jer je kao dete i tinejdžerka bila jako usamljena i nije mogla da se uklopi među vršnjake. Muzička ikona je pomenula i kako je učitelj baleta odveo u gej klub i rekao da je u redu biti drugačiji.

- Ironično, tada sam se osećala da pripadam svetu. Gej zajednica me oduvek fantastično podržavala, i bez nje ne bih uspela da napravim karijeru - izjavila je Madona.

Pogledajte šta je Madona rekla Elen:

makonda-tracker