pretrpela veliki strah

Ljupka Stević se oglasila nakon napada: Kako da se osećam sigurno kad su svuda oko nas psihički poremećene osobe?

0

Domaći mediji su juče preneli da se popularna pevačica našla na meti nepoznatog mladića koji ju je nasred ulice oborio uz pretnju pištoljem.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Pevačica Ljupka Stević napadnuta je preksinoć oko 19 časova na Voždovcu. Na pevačicu je nasrnuo za sada javnosti nepoznati mladić, stavio joj ruku preko usta i oborio na pod.

 

Domaća štampa je prenela da je pevačica, vraćajući se iz teretane, primetila da je prati muškarac. Nasilnik ju je najpre oborio na pod, a potom joj naslonio pištolj na čelo. Stevićeva je tom prilikom zadobila telesne povrede, nakon čega je završila u bolnici.

 

Pevačica je Mondu potvrdila da je do napada došlo i da je pod velikim stresom.

 

 

- Ne mogu da verujem da na ulici nismo bezbedni. Niko nije bezbedan i to ljudi treba da znaju! Jedan običan dan mi se završio kobno - rekla je Ljupka i pokušala da odgovori na pitanje da li je ciljano napadnuta ili je to mogao da bude bilo ko.

 

- Da li sam bila slučajni prolaznik ili je neko ciljano išao na mene to još uvek ne znam. Ostaviću policiji da reši to. Ovo je već treći napad na mene - pre dve i po godine su mi dva puta obili stan i od toga se nisam oporavila, a sada me zadesilo ovo na ulici. Kako da se čovek oseća sigurno kada su svuda oko nas psihički poremećene osobe - rekla je Ljupka.

makonda-tracker