Ivana Banfić: Podrška gej populaciji

0
Zaljubeljnik u modernu tehnologiju Ivana Banfić alijas I Bee, ponovo se, putem svog smartphona, uživo javila fanovima na Facebooku i Twitteru i odgovorila na nekoliko interesantnih pitanja, među kojima su bila i ona o pripadnicima gej populacije

Sa željom da zabavi i razveseli svoje fanove nečim otkačenim, I Bee se na live streamu pokazala sa trendy perikom pink boje i gomilom blještavog nakita, čime je želela uneti malo smeha u svakodnevicu svojih obožavalaca.

I Bee je odgovorila na nekoliko pitanja fanova, a najzanimljivije pitanje nagradila USB stikm na kom se nalazi spot njenog novog singla Vampir. Osim toga, podelila je i originalne bedževe sa znakom Facebooka koje je pre nekoliko nedelja nosila na filmskoj premijeri filma Društvena mreža.

U razgovoru s fanovima I Bee je objavila i aktivaciju svoje nove službene web stranice: www.ibee.hr na kojoj će se moći naći sve informacije vezane na njenu karijeru i buduće projekte.

U odgovoru na jedno od postavljenih pitanja osvrnula na svoj odnos s gej populacijom i tom prilikom im je izrazila podršku i naglasila kako osobe ne ceni na temelju njihove seksualne orjentacije već njihove ličnosti. Ivana je govorila i o svojim biseksualnim maštarijama.

 

Pogledajte interesantan razgovor sa fanovima Ivane Banfić:

 


 

makonda-tracker