Ekskluzivno - Ana Nikolić: Istina o hapšenju

2
Pop pevačica Ana Nikolić, njen brat i menadžer Marko i jedan njihov prijatelj privedeni su rano jutros oko 4 časa, u policijsku stanicu u Rakovici, nakon verbalnog sukoba sa policijskom patrolom koja ih je zaustavila u tom beogradskom naselju.

Ekskluzivno za Story Ana otkriva kako je došlo do privođenja i okaže da su se u policiji prema njoj i njenom bratu ophodili korektno, te da se oseća dobro. Auto je vozio Marko, a ne Ana, kao što su objavili pojedini mediji, ali je pevačica ušla u verbalni sukob sa policajcem koji je hteo da privede njenog brata, zbog čega su oboje završili u stanici. Inače, u automobilu nije bila pevačicina mama Miljana, kako su spekulisali pojedini portali.

- Vraćali smo se iz Požarevca gde smo snimali spot za pesmu Džukelo, a na snimanju smo se opustili i popili više nego inače, kako bi atmosfera bila opuštenija. Policija je zaustavila Marka koji je bio pod dejstvom alkohola, i napisala mu prijavu. Nakon što sam na pomalo nespretan način poručila policajcu da ga ne privodi, zajedno smo završili u stanici. Osećam se dobro i sve je u najboljem redu – rekla je Ana ekskluzivno za Story, nakon izlaska iz policijske stanice ispred koje su se već sjatile brojne novinarske ekipe misleći da je Ana još unutra.

 

Nikola Rumenić

 

 

 

makonda-tracker