najteži period

Životna drama čuvenog voditelja: Mirko Alvirović se bori sa teškom bolešću

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 1

Milomir

22-02-2018 20:50h
I od ljubavi ispade Navak? Mi primorani da placamo tv pretplatu, a on na javnom servisu reklamira svoju privatnu praksu.
Upropastio je auto skole,instruktore i nasu decu svojim idotskim zalaganjem za uvodjenje kojekakvih idiotskih zamisli kojim nasa deca ispadju glupa jer ne mogu da ispune sulude idiotarije koje su zahvaljujuci ovom sto sve radi iz ljubavi, dok roditelji dizu kredite da uplate polaganje deci.
U Americi na njihov standard do vozacke za 30 dolara,a u Srbiji nauka da bi se propagirala neka tamo vozacka akademije neakreditovana.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: