iznenadila velikom promenom

Lepa Brena iskreno o svom izgledu: Ne mogu da budem Kim Kardašijan i pravim obline koje nemam

4

Lepa Brena podigla je prašinu u medijima nakon što se prvi put u karijeri pojavila sa potpuno drugačijom frizurom od one na koju smo navikli

foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

Iako je reč o privremenoj promeni za potrebe snimanja spota, Brenina jarko crvena kosa privukla je veliku pažnju javnosti. Kako se njena nova pesma zove "Kao nova", Brena je rešila da se upravo i ona u spotu pojavi u potpuno novom izdanju.

 

- Uplašila sam se kad su mi rekli da će biti crvena kosa, jer sa crvenom mora posebno da se vodi računa o nijansi. Oni su je pravili nekih 6-7 sati - kaže Brena koja nije bila sigurna kakav će biti krajnji rezultat, ali je na kraju priznala da je i više nego zadovoljna:

 

foto: screenshot/Exkluziv

- Volim kada je ludo i novo i nesvakidašnje - priznala je Brena u emisiji Exkluziv, a na pitanje kako komentariše stil Jelene Karleuše, koja trenutno ima gotovo identičnu frizuru kao ona, pevačica otkriva:

 

- Jelena Karleuša je žena kameleon! Toliko je promenila stilova i frizura i mislim da je ona broj 1 kod nas što se tiče promena imidža - tvrdi pevačica i otkriva da li je zadovoljna svojim fizičkim izgledom:

 

- Ne mogu da budem kao Kim Kardašijan i da pravim obline koje nemam - kratko je prokomentarisala Brena, dodajući da ne pati od firmirane garderobe:

 

- Mislim da je važnije da budem firma ja, a ovo ostalo na meni, manje više - kroz smeh zaključuje pevačica.

 

 

makonda-tracker