Maraja Keri: Biću divna majka

0
Svetski poznata pevačica Maraja Keri koja trenutno uživa u trudničkim danima nedavno je otkrila da nakon porođaja neće angažovati dadilju i da je sigurna da će ona i njen suprug Nik Kanon biti divni roditelji
Foto: BANG
Foto: BANG

Četrdesetogodišnja muzička zvezda nedavno je objavila da će se uskoro prvi put ostvariti u ulozi majke. Maraja je otkrila i da uprkos brojnim poslovnim obavezama neće angažovati pomoć dadilje.

- Želim da sve vreme držim svoje dete u naručju. Neću da budem jedna od onih majki koje od prvog dana traže pomoć dadilja, umesto da vode glavnu brigu o odrastanju svog deteta – govori Maraja i dodaje da će napraviti pauzu u karijeri kada bude postala majka.

- Holivud nije najbolje mesto za odrastanje dece. Mislim da je važno biti odgovoran i na vreme misliti o svemu, moram znati i raditi ono što je najbolje za moje dete. Potrebno je da se na neko određeno vreme povučem iz svog posla i javnosti, a to nije baš uobičajeno za ljude koji su veći deo života proveli pod budnim okom medija – otkriva pevačica za časopis O.K. i govori da su ona i njen deset godina mlađi suprug Nik Kenon spremni za ulogu roditelja.

- Mislim da ćemo Nik i ja biti odlični roditelji i da ćemo na vreme shvatiti kako se šta radi. Nisam sigurna da želim veliku porodicu, za sad ću biti srećna s jednim detetom. Kad šestoro dece trči po kući, veoma je teško svakome posvetiti dovoljno vremena – zaključuje Maraja Keri.

 

Danilo Mašojević

 

makonda-tracker