Ana Ivanović: Možda sam luda, ali jedva čekam treninge

6
Teniserka Ana Ivanović otkrila je da posle trijumfa na Baliju odlazi na kraći odmor, ali i da sa velikim nestrpljenjem očekuje novu sezonu
Foto: www.anaivanovic.com
Foto: www.anaivanovic.com

Dvadesetrogodišnja Ana podelila je sa svojim fanovima na sajtu oduševljenje zbog toga kako je protekao čitav turnir na kome je osvojila titulu.

- Kakav kraj sezone! Divno sam se provela na Baliju. Direktor turnira se šalio sa mnom i mojim timom da sam prošli put previše uživala ovde - posebno na plažama, pošto sam izgubila u prvom kolu! Drago mi je da sam to ispravila, i dokazala da i na najopuštenijim mestima mogu dobro da igram! Definitivno je bilo malo neobično biti na tako prelepom mestu, punom odmarališta i ljudi na odmoru, i za to vreme učestvovati na jakom turniru. Ali to je bila savršena kombinacija koja je donela moju najbolju igru. Kada sam stigla, malo me je brinuo teren: narandžasta boja je super, ali sam mislila da je podloga malo previše brza i bilo je čudno igrati bez linija za dubl. Ipak, ubrzo sam zavolela teren. Bilo je jako zabavno igrati na njemu, i pomogao mi je da igram jako dobro. Pamtiću i gostoprimstvo sa kojim su me dočekali, i neverovatnu podršku publike. Za vreme zagrevanja u subotu, pred meč protiv Date, pevali su: Srećan rođendan, i nisam mogla da prestanem da se smejem. I spiker Džejms na terenu je bio jako zabavan, šalio se kada je najavljivao igrače, tako da mi je tokom zagrevanja bilo jako teško da se skoncentrišem – priznala je sada 17. igračica sveta koja ponovo uživa na terenu.

- Vratilo mi se samopouzdanje i tenis je mnogo zabavniji kada ste sigurni u svoju igru. Sada idem na kraći odmor, a onda počinjem sa treninzima za sledeću sezonu. Ne mogu da dočekam Melburn! Odmor će biti kratak, ali meni je teško da se totalno isključim: vrlo sam aktivna i možete da kažete da sam luda, ali jedva čekam težak fizički rad u pripremnom periodu – napisala je Ana na svom sajtu.

Jelena Kulović

 

makonda-tracker