imaju istu harizmu

Maja Nikolić otkriva: Planiram da snimim duet sa Bijonse

4

Pevačica kaže da je zbog nje u Beograd doputovao producent svetske muzičke zvezde i ponudio joj saradnju, koju je ona, naravno, oduševljeno prihvatila

foto: Dragana Udovičić/ap
foto: Dragana Udovičić/ap

Maja Nikolić je ubeđena da će večeras trijumfovati s pesmom „Zemlja čuda“ na Beoviziji. Ali ne samo to - pevačica tvrdi da je specijalno zbog nje u Beograd došao producent pop zvezde Bijonse, s kojom ona planira da snimi duet!

 

- Iznenadila sam se kad je nedavno sa mnom kontaktirao čovek koji radi s Bijonse. On je specijalno zbog mene i Beovizije došao u Srbiju. Rekao mi je da mu se izuzetno dopada pesma na engleskom, kao i to kako sam je otpevala i dočarala. Bio je nekoliko puta na našoj probi, oduševio se kako izgleda koreografija koju smo danonoćno spremali. Naravno da sam ga pitala za Bijonse, jer s njom sarađuje, a ona je planetarna zvezda. Rekao mi je da nas dve imamo sličnu harizmu i energiju. Ako se poklopi pesma, nas dve možemo jednog dana i duet da uradimo pošto mu se izuzetno dopada kako pevam na engleskom. Zasad želi da snimim ceo album u fazonu kakva je i moja pesma za Evroviziju, a ja svakako za nedelju dana izbacujem novi CD - kaže Maja za Kurir.

 

 

makonda-tracker