iskrenost kao ključ

Bila je uverena da će do kraja života ostati sama: Ljubavna priča Barbre i Džejmsa lepša je od svake bajke

0

U julu ove godine bračni par Barbra Strejsand i Džejms Brolin proslaviće 20 godina od kako su razmenili bračne zavete.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Njoj je to drugi, a njemu treći brak, pa ni jedno od njih se nije nadalo da će pronaći sreću i ljubav. Ipak, život piše i lepe i srećne priče, a jedna od njih je i ova..

 

Skoro svaki od novinskih članaka, kada tražite podatke o ljubavnoj priči pevačice Barbre Strejsend i njenog supruga, glumca Džejmsa Brolina, započinje rečima: "Pre nego što su se upoznali i Barbra i Džejms su bili izrazito nesrećni u ljubavi." Tako nešto za holivudske ljubavne priče zvuči po malo i neverovatno jer su one uvek, namerno ili ne, ulepšane i u većini slučajeva zvuče poput bajki.

Barbra Strejsend je svesna toga da se mnogi muškarci u njenoj blizini osećaju nesigurno, ali upravo zbog te samouverenosti koju poseduje osvojila je srce današnjeg supruga, upoznavši ga na - sastanku na slepo. Bilo je to 1. jula 1996. godine, a kliknuli su na prvu i proveli ga razgovarajući do ranih jutarnjih sati.

 

Od prvog trenutka bila je brutalno iskrena prema njemu, a to mu se i svidelo.

 

Upoznali smo se na jednoj večeri. Očekivala sam muškarca velikog poput planine, zaraslog u bradu, a pojavio se sveže obrijani čovek s urednom frizurom. Pitala sam ga: "Ko ti je zeznuo kosu?'", prisetila se Barbra i nastavila: "Kasnije mi je rekao da se u tom trenutku zaljubio u mene. On je jedan od retkih koje je zavela iskrenost.

 

Pevačica i glumica posle propalog braka je bila uverena da će do kraja života ostati sama.

 

Pre njihovog sudbonosnog susreta oboje su bili u braku - Barbra od 1963. do 1971. s glumcem Eliotom Guldom, s kojim ima sina, dok je Brolin bio dva puta u braku - sa Džejn Kameron Ekdž, sa kojom ima sina i ćerku, kao i Jan Smitersa, sa kojom ima ćerku.

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker