Travoltina beba zvaće se Bendžamin

0
Džon Travolta i Keli Preston odlučili su da dečaka koji treba uskoro da se rodi nazovu Bendžamin
Foto: BANG
Foto: BANG

Američki Star magazin objavio je da slavni par već odabrao ime za dečaka koji bi trebalo da dođe na svet u toku sledeće tri nedelje.

Travolta je u ponedeljak u Brizbejnu, u Australiji, gde je doleteo na proslavu devedesetogodišnjice Quantas Airlines-a, izjavio da bi dečak trebalo da se rodi za 19 dana, a onda je obelodanio i da će se zvati Bendžamin.

Keli i Džon objavili su u maju da čekaju dete.

- Nemoguće je sačuvati tajnu, naročito kad je ovako čudesna. Želimo sa svima da podelimo divnu vest da očekujemo prinovu – izjavili su tada.

Njihovi prijatelji smatraju da će prinova isceliti porodicu Travolta, koja je pretrpela veliki gubitak kada je njihov šesnaestogodišnji sin Džet, bolestan od autizma, preminuo tokom porodičnog odmora na Bahamima.

Džon Travolta, koji sa Keli Preston ima i desetogodišnju ćerku Elu Blo, opisao je trenutak kada je saznao za trudnoću svoje supruge kao čudesan.

- Godinama smo pokušavali da dobijemo dete i mislili smo da se to više neće desiti. Ovo je pravo čudo, osećamo se blagosloveno i dirnuti smo pažnjom i podrškom koju smo dobijali od ljudi širom planete – objasnio je pedesetšestogodišnji glumac.

makonda-tracker