glume srećan par

Razvod ipak nije moguć: Njihov brak donosi im čitavo bogatstvo - Emina i Mustafa ipak ostaju zajedno

1

Pevačica Emina Jahović na korak je do zvaničnog razvoda od supruga Mustafe Sandala, ali, prema rečima njihovih prijatelja, teško da će ikada do toga formalno doći jer im to finanskijski ne odgovara.

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Nesuglasice koje među njima traju poslednje dve godine, a intenzivirale su se poslednjih nekoliko meseci, dovele su do sve češće razdvojenosti, ali u javnosti njih dvoje i dalje glume srećan par.

 

 

Kako saznajemo, jedan od glavnih razloga zašto Emina i Mustafa moraju da glume idealan par i kada su rastavljeni jeste taj što turski pevač tamo važi za idealnog porodičnog muškarca.

 

Mustafa u Turskoj ima dobar imidž porodičnog i poštenog čoveka, što mu na godišnjem nivou donosi ogromne sume novca jer ga angažuju za reklame najjačih kompanija. Ukoliko bi se njegova slika u javnosti pokvarila, on više ne bi bio poželjan kao zaštitno lice brendova koji ga finansijski održavaju. To bi u velikoj meri uništilo njegovu karijeru pevača i producenta jer bi ga tamošnji fanovi prezreli, a to bi opet uticalo na priliv novca na njegove račune - kaže naš izvor blizak paru i dodaje:

 

Ni Emini ne odgovara da ovaj razvod dobije epilog na sudu jer je pored srpskog tržišta planirala da osvoji i tursko, a na kojem ne bi imala šanse kao bivša supruga Mustafe Sandala. Sa druge strane, njihovi sinovi Jaman i Javuz navikli su na komfor koji im je Mustafa priuštio, a kojeg bi morali da se odreknu ukoliko bi njegov posao trpeo. Kako bi zaštitila sinove i sebe, ona je odlučila da ćuti o razvodu, što odgovara i Mustafi koji je kao njen suprug upoznao mnoge pevače sa našeg podneblja i ostvario kontakt kako bi im producirao album. Njih dvoje su odlični biznismeni i vrlo svesno ćute o nesuglasicama jer im to finansijski odgovara. Tome su ih posavetovali i menadžeri i advokati, što su oni bez polemike prihvatili.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker