smela

Ceo Rio gledao je samo u nju: Devojka zgodnog fudbalera u najoskudnijem kostimu zapalila karneval! (FOTO)

1

Fudbaler PSŽ-a Nejmar jedan je od najpoznatijih Brazilaca na svetu, ali ovih dana u njegovoj zemlji više se priča o njegovoj dragoj...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Manekenka i glumica Bruna Markezin poznata je, između ostalog, zbog toga što je već u dugo u turbulentnoj vezi s fudbalerom Nejmarom, kao i zbog njihovih čestih raskida. Par je, naime, čak tri puta stavljao tačku na svoju ljubav, ali nisu uspevali dugo da ostanu razdvojeni.

 

Silom prilika, oni ni ovih dana nisu zajedno. Iako su i dalje u srećnoj vezi, zgodni Brazilac trenutno je u Evropi zbog klupskih obaveza, dok je lepa Bruna trenutno u njihovoj domovini, u kojoj se održava tradicionalni karneval.

 

 

Rio de Žaneiro trenutno je ispunjen smehom, ulicama odjekuje muzika, a hiljade kostimiranih ljudi pleše i provodi se kao nikad u životu. Među njima je i Bruna Markezin, koja će definitivno biti upamćena kao jedna od zvezda ovogodišnjeg karnevala. Razlog je svakako njen provokativni kostim.

 

Dvadesetdvogodišnja Brazilka podelila je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram fotografiju s karnevala koju je već lajkovalo skoro dva miliona ljudi.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker